6x2 Yol KamyonlarıGücü, konforu ve rahatlığıyla uzun yollar göz açıp kapayıncaya kadar biter
6x2 Yol KamyonlarıOnunla her yola çıkılır
Renkler
fmax
Renk Seçenekleri
Akik-Siyah
Krom-Sari
Anzer-Mavi
Karayollari-Turuncu
Alev-Kirmizisi
Buz-Beyazi
Kursun-Gri
Buz-Mavisi
Metropolis-Beyaz
Aytozu-Grisi
Opal-Yesili
Karnaval-Turuncu
Inci-Yesili
Spor-Kirmizisi
Gok-Mavisi
Sincap-Grisi
Cinko-Sari
360 Derece Kamera
Dış Görünüm
İç Görünüm
Image 0Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6Image 7Image 8Image 9Image 10Image 11Image 12Image 13Image 14Image 15Image 16Image 17Image 18Image 19Image 20Image 21Image 22Image 23
Teknik Özellikler
KABİN
Alçak Tavan Yataklı Kabin
YAKIT TANKI
550 LAlüminyum
ŞANZIMAN
ZF 9S 14409 / 9S 13209Otomatik Ecotorq / Manuel Eaton
DİNGİL ARALIĞI
4750MM
AKS KONFİGÜRASYONU
6x2
MOTOR GÜCÜ
330PS
MOTOR TİPİ
9 LECOTORQ
TORK
1400NM
AKS KONFİGÜRASYONU
AKS KONFİGÜRASYONU
6x2
MOTOR TİPİ
MOTOR TİPİ
9 LECOTORQ
MOTOR GÜCÜ
MOTOR GÜCÜ
330PS
TORK
TORK
1400NM
KABİN
KABİN
Alçak Tavan Yataklı Kabin
YAKIT TANKI
YAKIT TANKI
550 LAlüminyum
ŞANZIMAN
ŞANZIMAN
ZF 9S 14409 / 9S 13209Otomatik Ecotorq / Manuel Eaton
DİNGİL ARALIĞI
DİNGİL ARALIĞI
4750MM
Gücün kaynağını ortaya çıkaranYeni Ecotorq MotorYeni F-LINE Serisi’nin kalbindeki Ecotorq motor, işletmenizi en az sizin kadar düşünür. Güç, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle işinize güç verir.
Aracınızla ilgili bütün detaylar elinizin altındaConnectivityF-LINE serisinin ayrıcalıklı özelliği ConnecTruck sayesinde araç verilerinize anında ulaşın. İstediğiniz zaman aracınıza bağlanarak lokasyon, yakıt durumu ve performans verilerine hızla ve kolayca erişin. Uzaktan teşhis ve uzaktan yazılım güncelleme gibi özellikler sayesinde aracınızın performansını sürekli takip edin, işinizi verimli şekilde yönetin.
Gelişmiş güvenlik teknolojileriyle riski en aza indirinGelişmiş Sürücü Destek Sistemleriİleri Hareket Bilgilendirme Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Sürücü Dikkat Takip Sistemi, Alkol Kilidi Hazırlığı, Trafik Levhası Tanıma Sistemi,Şerit Takip Uyarı Sistemi, Çarpışma Önleme Yardımı, Yaya Algılı Özellikli Çarpışma Önleme Yardımı, Dur ve Kalk Özellikli Akıllı Adaptif Hız Kontrol Sistemi... F-LINE’ın Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri, dikkat dağıtan ve kaza riskini artıran insan hataları ortadan kaldırmak için tasarlandı. Sürüş sırasında size yardımcı olarak performansınızı artırır, sürücü hatalarını minimize ederek kazaları engellemeye yardımcı olur.
Yeni Ecotorq Şanzıman16 ileri ve 4 geri vitesli otomatik şanzıman, yokuşta ve virajda en uygun vitesi seçer. Modunu sürüşünüze göre değiştirir. Her zaman konforlu bir sürüş vaat eder.
İhtiyaca Uygun Kabin SeçenekleriYataklı veya yataksız kabinlerde, alçak veya yüksek tavan seçenekleri ergonomik bir yolculuk deneyimi vaat ediyor. Geliştirilmiş klima sisteminin yanında, yataklı kabinlerde standart olarak sunulan kabin içi ek ısıtıcı sıcacık bir yaşam alanı sağlıyor.
Havalı Arka Süspansiyon4x2 ve 6x2 modeller için özel olarak geliştirilen havalı arka süspansiyon, sadece benzersiz bir sürüş konforu sunmakla kalmaz, aynı zamanda hassas yüklerin daha güvenli bir şekilde taşınmasını da sağlar. Sürüş konforunu zirveye çıkarır.
Dar Alanlarda Üstün Manevra Kabiliyetiİyileştirilmiş dönüş açısı, dar alanlarda üstün manevra kabiliyeti sağlar. En iyi dingil mesafesi ve iyileştirilmiş dümenleme sistemi ile dar sokakları sizin için geniş bir futbol sahasına çevirir.
1/6
prev
next
prev
1/7
prev
Kampanyalar
Kampanyalar
prev
1/6